Aanmeldingen

Sanna Veerman – Turnen

By 21 november 2020 No Comments

I am superb in
Turnen

Naam: Sanna Veerman
Geboortedatum:  29-01-2002
Woonplaats: Amsterdam
Doel: Olympische Spelen

Mijn doel:

Sanna haar grote doel is de Olympische Spelen van volgend jaar. Daar wil ze ondanks haar jonge leeftijd al bij zijn. Daarvoor heeft Sanna door de huidige crisis ondersteuning nodig om (turn)materiaal aan te schaffen. Als voorbeeld, Sanna is drie maanden geleden helemaal zelf een crowdfunding actie begonnen om de officiële Olympische brug te kopen voor op haar club om optimaal te kunnen voorbereiden.

De huidige crisis in de turnwereld met daarbij de Covid-19 problemen werken niet mee in haar voorbereiding. Zo kon ze niet trainen voor enkele maanden, maar dit gaat en wilt ze inhalen om nog beter dan de concurrentie te worden. Dit wilt zij doen door zelf nog meer materiaal aan te schaffen dat op het hoogste niveau gebruikt gaat worden.

Ik heb tot dusver bereikt:

Sanna is meervoudig Nederlands kampioen maar haar grootste prestatie was vorig jaar toen ze bij het grote EK voor senioren al in de EK finale stond op de brug, dat is haar beste en favoriete oefening. Sanna stond tussen haar grootste idolen waar ze al haar hele leven tegenop kijkt. Dat zij daar op 17 jarige leeftijd al tussen stond, op een finale op een EK, zegt genoeg over haar potentie voor de toekomst! Helaas viel ze tijdens haar finale, zie de video later in deze aanmelding.

Leave a Reply