Jasper Udink ten Cate / Creative Chef

Soms krijg je in een restaurant een gerecht voorgeschoteld wat bijna te mooi is om op te eten. Kunst op een bord, maar uiteindelijk toch bedoelt om op te eten. Jasper Udink ten Cate, de “Creative Chef” gaat hierin een paar stappen verder.

Hij houdt zich bezig met kunst en design objecten die een relatie hebben met food en alles daaromheen. Vanuit Creative Chef werkt hij samen met een collectief van designers, illustrators, fotografen, vormgevers en architecten om samen tot verrassende concepten te komen.

The composition table

Samen met Creative Chef ontwikkelden we aan de hand van artificial intelligence een app waarmee foto’s van bepaalde soundwaves herkent worden en een element in muziek activeren. Jasper Udink ten Cate (Creative Chef) bracht met dit project “The composition table” SAP Leonardo naar de Salone del Mobile in Milaan. Op deze prestigieuze art beurs liet hij een totaalbeleving zien door Productdesign + Muziek + Artificial Intelligence (SAP Leonardo) + Gastronomie bij elkaar te brengen. Een must see!

Luis Tavares

Na wereldkampioen kickboksen te zijn geworden bij verschillende organisaties maakte Luis zijn comeback bij Glory. Op zoek naar revanche voor een teleurstellende eerste periode. Het hoogtepunt van deze nieuwe periode was op 21 december daar. In het Gelredome vocht hij voorafgaand aan het gevecht van Rico en Badr tegen Susperregui. Uiteindelijk leverde dit een prachtige overwinning op die een succesvolle comeback inluidde. Het doel? De wereldtitel bij Glory!

Glory

Samen met Luis zoeken we naar het uiterste van zijn prestaties. Hierbij ondersteunen we hem niet alleen financieel maar begeleiden we hem ook in bijvoorbeeld het geven van presentaties. Daarnaast zijn we samen bezig met de ontwikkeling van een app die aan de hand van sensoren zijn trainingen en wedstrijden analyseert en op deze manier de tools en inzichten biedt om prestaties te optimaliseren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERP (@wearesuperp) on

Roos Zwetsloot

Bij de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo zou skateboarden voor het eerst op het programma staan, dat is verschoven naar 2021. In april 2017 werd de Nederlandse selectie die zich gaat proberen te kwalificeren voor deze spelen gepresenteerd. Bij de dames was Roos Zwetsloot één van de 2 junioren die zich ging richten op kwalificatie.

Ondanks deze selectie was het voor Roos als junior natuurlijk van belang zichzelf verder te ontwikkelen om echt tot de top door te dringen en kans te maken op deelname aan de spelen. Het talent uitbreiden naar kwaliteit en maximaal presteren om uiteindelijk indruk te maken in Tokyo.

Wij zullen als SUPERP dragen wij ons steentje bij door Roos de middelen te bieden die ze nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Wanneer er innovatieve ideeën ontstaan pakken we deze vanuit onze SUPlabs op.

Olympische spelen

Door een flinke blessure kwam deelname aan de Spelen in gevaar voor Roos. Toch herstelde ze zich door hard werk en goede begeleiding op tijd en kwam ze gedurende het kwalificatieseizoen steeds beter in vorm. De Spelen lijken hiermee in zicht te komen! Dat het toernooi door de Corona crisis verschoven is naar 2021 was een geluk bij een ongeluk in het geval van Roos. Een jaar extra om in haar beste vorm ooit te komen en deelname veilig te stellen! Ze pakte haar eerste internationale medaille en won het NK. Op de spelen presteerde Roos ontzettend goed en bereikte ze de finale waar ze zelfs even aan kop ging. Uiteindelijk kwam ze tot een mooie 5e plek tijdens de eerste Olympische Spelen waar dit onderdeel plaatsvond!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERP (@wearesuperp) on

Isabelle Hanssen

Ze was al meervoudig Nederlands kampioene Freestyle Skiën en scoorde goed in internationale wedstrijden. In 2014 en 2018 voldeed ze aan de Olympische eis, maar helaas niet aan de eis vanuit de Nederland om uiteindelijk deel te mogen nemen aan de Spelen. Veel talent en passie, inmiddels ook veel ervaring maar helaas krijgt ze vanuit de Nederlandse sportbond niet de ondersteuning om de volgende stap te nemen. Een stap die SUPERP graag met haar zet.

Pieken op de piste

Waar veel sporten niet gebonden zijn aan een bepaald klimaat is dat natuurlijk met freestyle skiën wel het geval. Er zijn bergen en sneeuw en banen als een half-pipe nodig, en die vind je niet in Nederland. Kortom, veel reizen, op zoek naar de besneeuwde pistes en wedstrijden! Waar anderen in het professionele cirquit aankomen met een team, moet Isabelle dit grotendeels alleen doen. Een oneerlijke strijd. SUPERP draagt haar steentje bij door bijvoorbeeld een coach te financieren.

Andersom helpt Isabelle, die met ruim 125.000 volgers haar weg op de social media weet te vinden SUPERP met haar online aanwezigheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERP (@wearesuperp) on

Team Rembrandts

De Rembrandts STEAM Foundation is een Nederlandse Non-Profit organisatie die begon als het eerste Nederlandse robotics team, beter bekend als Team Rembrandts. Het team, met de thuisbasis in Eindhoven bestaat uit HBO, WO, MBO en middelbare school studenten van Fontys, Zwijsen College en het Heerbeeck College. Zij werken samen met ervaren mentoren en senior studenten om robots te bouwen.

Met deze robots nemen zij jaarlijks deel aan de FIRST Robotics Competition waar ze strijden voor de overwinning bij de finales in de VS. Een ander belangrijk doel voor de organisatie is om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor Steam (Science, Technology, Engineering, Arts & Math). Waarom wij als SUPERP ondersteuning bieden aan deze organisatie spreekt natuurlijk voor zich.

Wereldkampioen robotics

In 2019 was daar de bekroning op jaren vol enthousiasme en hard werken. In Detroit werd het team wereldkampioen binnen de FIRST robotics competition! Via overwinningen in de sub-divisies kwamen ze samen met hun “alliance” uiteindelijk in de grote finale in de Einstein divisie. Na 2 rondes was de stand gelijk, de derde en laatste finale zou dus de beslissing brengen. Deze werd met 1 punt verschil gewonnen!

Team Rembrandts is met deze overwinning – waarmee ze ruim 4000 teams achter zich lieten – het eerste Europese team ooit dat de wereldtitel pakt!