Pitch your goals!

Om in aanmerking te komen, vragen wij je om je -aan de hand van een pitch- aan te melden. Voorzie ons in onderstaand formulier van de benodigde informatie. Dit kan via een verhaal met foto’s en/of in een video.

Het maakt niet uit waar je goed in bent, hoe oud je bent en welk doel je wil bereiken. Of je nou de Olympische Spelen wil halen of een ander doel hebt. Denk bijvoorbeeld aan: sport, kunst, IT, reizen, design, mode, milieu/dieren, muziek, techniek, avonturen, food…alles kan! Uiteindelijk selecteren wij een of meerdere inzendingen om een samenwerking mee aan te gaan. Het is hierbij belangrijk dat we naast eventuele financiële ondersteuning ook een rol kunnen spelen met onze expertise binnen IT.

Zodra je aanmelding bekeken en geaccepteerd is, ontvang je van ons per mail een bevestiging met link naar jouw aanmelding. Deze kun je zelf vervolgens delen om mensen uit te nodigen om jouw aanmelding zoveel mogelijk te delen. Het aantal shares nemen we mee in onze beoordeling, maar is niet doorslaggevend.

Vul onderstaande formulier in om je aan te melden!
Velden met een * zijn verplicht.
Een link naar een video waarin je je voorstelt en aanmeldt voor iamSUPERP kun je onderin toevoegen.

Aanmelden