Onze visie

iamsuperp logo

Samengevat

iamsuperp is een initiatief van SUPERP om ondersteuning te bieden voor jouw passie! Dat ene waar jij écht goed in bent of dat wat jij wil bereiken, zodat jij je kunt ontwikkelen om superb te worden. Om kans te maken maakt het niet uit wie en hoe oud je bent en wat je doet, als je maar een doel hebt. Naast eventuele financiële ondersteuning willen wij ondersteuning kunnen bieden vanuit onze expertise in IT (SAP).

Waarom?

Bij SUPERP zijn wij dagelijks bezig met goed blijven in de dingen die we doen. Én goed worden in de dingen die we willen doen. Uiteindelijk willen we dat onze klanten ons als  “superb” bestempelen. Vanuit deze visie willen we niet alleen intern, maar ook extern mensen met diezelfde ambitie ondersteunen. Daarvoor hebben we iamsuperp opgericht. Hiermee zorgen wij voor net dat beetje extra support om jou te helpen je doelen te realiseren. Waarom? Omdat we dat super vinden!

Wat?

Nadat we een selectie hebben gemaakt, gaan we samen om de tafel zitten om te kijken hoe onze ondersteuning het meest effectief ingezet kan worden. Naast een financiële ondersteuning kun je bijvoorbeeld ook denken aan coaching vanuit onze ervaring of technische uitwerkingen. Maar ook onze hulp bij het verkrijgen van een bereik of het maken van de juiste connecties.

Samenwerken

Voor ons is het belangrijk dat er een samenwerking ontstaat, met een flinke dosis wederzijdse interesse. Waar wij jou helpen, kun je andersom ook van waarde zijn voor ons. Bijvoorbeeld met inspiratiesessies voor onze medewerkers, publiciteit, projecten in samenwerking met onze Suplabs of ondersteuning bij teambuilding en evenementen. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van jouw doel.

Contact

Vragen of opmerkingen over iamsuperp of SUPERP?
Neem dan contact met ons op!